Sayfalar

29 Aralık 2018 Cumartesi

o la laaa!

yıllar yıllar sonra evimizde yeniden kurşun dökme etkinliği gerçekleşti :)) tarot da açtı kadın, kahve falıma da baktı. kadında her şey varmış, toplu paket yapalım dedik hjfghf  diyor ki "2 hafta sonra yine döktürmeniz lazım" hahahah biz o kadar delirmedik hanımmmm .....

yarın kıbrıs'a yolculuk var, bu da benim 2019 öncesi son postumdur. yılbaşını nerede ve nasıl kutlamaya karar verdiyseniz; bol bol eğlenin, gülün, için, tombala filan oynayın sevdiklerinizle. en güzeli aslında evde ve kalabalık yapılan kutlamalar <3

bugün şöyle bir kar küresi trenine rastladım, harbiden çok güzel. kar küresi koleksiyonuma pek de yakışırdı ama belki hediye arayışındakiler için iyi bir öneri olur dedim... ve blogcuğuma ekledim.

herkese mutluuu bir 2019 diliyorum şimdiden!!! haydiii çuff çufffff.


10 yorum:

  1. Bol bol keyfini çıkar güzel bir yıl olsun inşallah canım benim hayırlı yolculuklar sevgiler 😊🌸 kar küresi treni çok güzelmiş 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim.. yurda döndük, sevgiler benden!!!

      Sil
  2. Keyifli bir yeni yılın olsun *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimmmm!... en güzel dileklerimle :)

      Sil
  3. ne tatliş foto ooo. baksanaa, bikaç gün önce madame kokoş ile konuşuyoduk. o da burçlara astroya meraklı daaa senden söz ettim onaa. baksana gitsene onun bloguna. bana haritamı çıkarsa ya demişti. bi konuşun işte belki yaparsın yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepciğimm öyleee mi, ne güzel :) ben de bu sene artık ciddi ciddi ilerliyorum bu yolda. tabii ki isterse, neden olmasın. sayfasına da bir göz atarım... çok tatlısın, teşekkür ederim.

      Sil
  4. iyi geçti mi kıprıs tatiliin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paracıklı dönemesem de kumardan vazgeçemiyorum galiba ehehehhee casinoda kutlamak güzel oluyor deep, yani keyifli olduğunu düşünüyorum ben. hava da kötü değildi, birkaç eş dostla buluştuk. iyi ki gitmişim ;)

      Sil
  5. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba sibel hanım, güzel yorumunuz için teşekkür ederim. her zaman hoş geldiniz :)

      Sil