Sayfalar

13 Kasım 2018 Salı

jüpiter yay burcunda!

8 kasım'da jüpiter yöneticisi olduğu yay burcuna geçti. bizler de doğum haritamızda yay'ın bulunduğu evin konularına göre hayatımızda etkilerini hissedeceğiz.

tek tek bütün evlerinizi görmek isterseniz www.astro.com üzerinden doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. evlerin anlamları ve konuları birbirinden farklı. eğer kişisel bir öngörü yapmak isterseniz, bu evlere hakim olmanız gerekiyor. tabii haritayı oluşturabilmek için de doğum saatiniz net olmalı :)

jüpiter gezegeninin ve yay burcunun özelliklerini de göz önüne alarak, yay'ın haritamızda bulunduğu alana dair bir yorum yapmak isabetli olacaktır. örneğin benim 5. evimde olduğuna göre benim hayatımı aşk, flört, hobi, eğlence yönünde etkileyecek gibi gözüküyor.

jüpiter astrolojide en büyük yardımcı, "büyük iyicil" sayılıyor. transit boyunca haritada tetiklediği eve göre bereket getireceği alan şekillenecektir. ancak dikkat edilmesi gereken konu ise jüpiter'in şişirme eğilimidir. yani vurguladığı tema ile ilgili olarak abartı istekler oluşabilir, konu gereksiz büyüyerek kontrolden çıkabilir. her türlü aşırılıktan kaçınmakta fayda var kısacası!

6 yorum:

  1. ayy bakcam buna tımıms ilginç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak deep, öğrendikçe hoşuna gidebilir ;)

      Sil
  2. Ah bu jupiter bakıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım güzellikler getirsin :) sevgiler!

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. https://www.astro.com/cgi/ahor.cgi burada "chart drawing, ascendant" kısmından bilgilerinizi girebilirsiniz harita çıkarmak için

      Sil